ماموران امنیت ملی در هرات می گویند که صبح امروز درجریان عملیات "ویژه" یک گروه مسلح دهشت افگن را با سلاح و مهمات دستگیر کرده اند.
یک منبع ریاست امنیت ملی هرات به خبرگزاری بخدی گفت: "این گروه شامل سه تن بنام های محمد باشنده قریه گاجه ولسوالی پشتون زرغون، غلام حضرت باشنده قریه مشکوانیهای این ولسوالی و محمد عیسی باشنده شهر هرات اند."
دستگیر شدگان به اعمال خود مبنی بر انجام جرایم ضد دولتی، همکاری با گروه های دهشت افگن و ترویج پول جعلی اعتراف کرده اند.
این منبع تایید کرد که دستگیر شدگان عضویت یک گروه دهشت افگن را داشتند که با دو فیر مرمی راکت ، 15 هزار پول کلدار جعلی پاکستانی و مقداری مهمات انفجاریه گرفتار شدند.
این مسئول در امنیت ملی می گوید دستگیر شدگان به اعمال خود مبنی بر انجام جرایم ضد دولتی، همکاری با گروه های دهشت افگن و ترویج پول جعلی اعتراف کرده اند.
منابع امنیت ملی هرات می گویند از آغاز سال جاری تا به حال، بیش از یکصد تن از باشنده گان شهر هرات به اتهام ارتباط با گروه های مخالف مسلح دولت و حملات تروریستی از سوی ماموران آن ریاست شناسایی و گرفتار شدند.
قدیر شاهین – هرات
خبرگزاری بخدی
ورود
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به خبرگزاری بخدی می باشد. هرگونه استفاده غیرقانونی از مطالب سایت پیگرد قانونی خواهد داشت.
استفاده از مطالب ویب سایت فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.
طراحی و توسعه ویب سایت توسط TechSharks