ورود دو هیات به سرپل/ عملکرد علا رحمتی "حزبی" بوده است

سه شنبه ١٨ دلو ١٣٩٠ ساعت ١١:٤٧

یک عضو ولسی جرگه، در گفتگویی اختصاصی به خبرگزاری بخدی گفت که هیاتی به منظور بررسی دلایل اصلی اعتراض های مردمی،‌ از سوی ولسی جرگه، امروز(سه شنبه) وارد ولایت سرپل شده است.
درترکیب این هیات چند تن از نمایندگان ولسی جرگه شامل اند و سرپرستی آنرا میر داد نجرابی نماینده مردم کاپیسا در ولسی جرگه، به عهده دارد.
سید انور سادات، نماینده مردم سرپل، می گوید که قرار است این هیات، با مردم و بزرگان قومی در ولایت سرپل دیدار و گفتگو کرده و دلایل اصلی اعتراض های خشونت بار در  این ولایت را، بررسی کند.
روز گذشته(دوشنبه) حکومت نیز، هیاتی را به منظور بررسی دلایل اصلی اعتراض های خشونت بار اخیر،‌ به ولایت سرپل فرستاد.

شهروندان سرپل می گویند که آقای علا رحمتی، بیشتر در گیر مسایل حزبی بوده است تا کار و خدمت به ولایت. شهروندان سرپل می گویند که آقای علا رحمتی، بیشتر در گیر مسایل حزبی بوده است تا کار و خدمت به ولایت.
سرپرستی این هیات را که به "کمیته حقیقت یاب" مسمی شده؛‌ "امان زد ران" وزیر مشاور رئیس جمهور در امور اقوام و قبایل بر عهده دارد.
هشت تن دیگر، از بزرگان قومی و مقام های دولتی نیز در ترکیب این هیات قراردارند.
گفته شده که این هیات، با مردم و بزرگان قومی ولایت سرپل، دیدار کرده و دلایل اصلی اعتراض های مردمی و ایجاد خشونت ها درآن را، بررسی کند.
گفته شده است که "کمیته حقیقت یاب"‌ پس از پایان بررسی ها، نتایج آنرا در اختیار رئیس جمهور قرار می دهد تا در مورد چگونگی رسیدگی به شکایت های مردم، تصمیم گرفته شود.
این در حالیست که از یکشنبه هفته جاری به این سو،‌ ولایت سرپل شاهد اعتراض های گسترده مردمی بوده است.
این تظاهرات در اعتراض به عملکرد های سید علا رحتمی والی این ولایت صورت می گیرد.
گفته شده است که در جریان این تظاهرات،‌ دو نفر کشته و 9 تن دیگر نیز زخمی شده اند.

والی سرپل دست داشتن در خشونت های اخیر را رد کرده می گوید که محافظان او بالای مردم فیر نکرده اند والی سرپل دست داشتن در خشونت های اخیر را رد کرده می گوید که محافظان او بالای مردم فیر نکرده اند

سید انور سادات، نماینده مردم سرپل میگوید که محافظان والی بالای مردم فیر کرده و یک تن را کشته؛ اما علا رحمتی این ادعا را به شدت رد کرده است.
مردم سرپل، عملکرد آقای رحمتی را در مدت زمان حضورش به عنوان والی در این ولایت، ضعیف خوانده و خواهان برکناری و محاکمه او (والی)‌ و چند تن ازهمکارانش هستند.
تجاوز به دختر جوان؛ عامل اصلی؟
شماری از افرادی که علیه والی سرپل دست به اعتراض زده اند، به خبرگزاری بخدی گفتند که سیدعلا رحمتی،‌ از فرد متهم به تجاوز جنسی به یک دختر جوان، حمایت می کند.
پیش از این یک تن از محافظان آقای رحمتی- که برادر زاده و داماد او نیز است- متهم به تجاوز جنسی به یک دختر جوان شده بود.
سید علا رحمتی، حمایت از فرد متهم را رد می کند و بر محاکمه او، از سوی نهادهای عدلی و قضایی تاکید دارد.

گفته شده است که "کمیته حقیقت یاب"‌ پس از پایان بررسی، نتایج آنرا در اختیار رئیس جمهور قرار می دهد تا در مورد چگونگی رسیدگی به شکایت های مردم، تصمیم گرفته شود

علا رحمتی دست داشتن در خشونت علیه معترضان را رد کرده می گوید که  این تظاهرات از سوی مردم سرپل نیست؛‌ بلکه از سوی آشوبگرانی که قصد برهم زدن امنیت این ولایت را دارند، راه اندازی شده است.
سرپل؛‌ میدان رقابت رهبران احزاب
اعتراض ها در زمینه برکناری والی کنونی سرپل، به چندین ماه پیش بر می گردد.
علی رحمتی می گوید که این اعتراض ها ریشه در مسایل حزبی داشته و شماری از رهبران سیاسی احزاب، در ایجاد این اعتراض ها دست دارند.
او تاکید کرده که  شماری از رهبران احزاب سیاسی، پس از انتصاب او (سید علا رحمتی) به عنوان والی سرپل، تلاش کردند که برعلیه او برنامه ریزی کرده و او را بدنام کنند .
سید انور سادات، نماینده مردم سرپل در ولسی جرگه می گوید که آقای رحمتی به جای پرداختن به مشکلات مردم، درگیر زدو بند های داخلی با معاون خود( شکیب) و دیگرمقام های ولایت بوده است.
او می گوید " علا رحمتی، تلاش کرد تا افرادی از حزب مربوط خودش را در پست های ولایت مقرر کند و این درگیری میان والی و معاون شان آقای شکیب (وابسته به استاد محقق) به حدی بالا گرفت که اقوام دیگر نیز شامل آن شدند و از آن زمان تا کنون، بیش از ده بار، مردم ولایت سرپل اعتراضات گسترده برعلیه او (رحمتی) انجام داده اند.

سادات می گوید که مردم سرپل، بارها از آقای کرزی خواهان برکناری والی این ولایت شده اند اما توجهی به این در خواست مردم سرپل نشده است. سادات می گوید که مردم سرپل، بارها از آقای کرزی خواهان برکناری والی این ولایت شده اند اما توجهی به این در خواست مردم سرپل نشده است.

سادات می گوید که مردم سرپل، بارها از آقای کرزی خواهان برکناری والی این ولایت شده اند اما توجهی به این در خواست ها نشده است.
علا رحمتی با رد این گفته ها، می گوید که برخی از رهبران احزاب سیاسی، به دلیل اینکه منافع شخصی شان در سرپل، پس از آمدن او به حیث والی به مخاطره افتاده، اقدام به ایجاد آشوب و نا امنی کرده اند.
او گفت که مقام های که پیش از او (والی برحال) در سرپل کار می کردند با برخی از این رهبران، اشتراکات سیاسی و حزبی دارند و سعی می کردند تا خواست های آنان را برآورده کنند.
نماینده مردم سرپل در ولسی جرگه می گوید:" مردم سرپل، انتظار داشتند که آقای رحمتی به دلیل نزدیک بودن با معاون دوم رئیس جمهور(استادخلیلی) بتواند توجه بیشتر دولت را به این ولایت جلب کند  اما برخلاف، در این مدت آقای رحمتی به جای پرداختن به مشکلات مردم، خود، درگیر زدوبندهای داخلی با معاون اش( شکیب) و دیگرمقام های ولایت شد."
سید انور علا رحمتی والی کنونی سرپل، پیش از این رئیس دفتر معاون دوم رئیس جمهور(استاد خلیلی) بوده و یکی از قوماندانان جهادی نیز بوده است.
قاسم رحیمی – کابل
خبرگزاری بخدی

اشتراک با دوستان: بوکمارک پرينت    

نظر ها (0)

نام:
آدرس ايميل:
نظر شما:

صفحه اصلى

ورود

وضعیت هوا

کابل فردا احتمال بارندگی
24˚C
10˚C
قندهار فردا آفتابی
33˚C
18˚C
هرات فردا آفتابی
28˚C
15˚C
مزارشريف فردا آفتابی
28˚C
18˚C
غزنی فردا احتمال بارندگی
19˚C
16˚C
جلال آباد فردا احتمال بارندگی
28˚C
20˚C
باميان فردا احتمال بارندگی
11˚C
5˚C
فراه فردا آفتابی
33˚C
25˚C

تبلیغات

آگهی
آگهی
آگهی
آگهی
آگهی

صفحه ویدیو

  • حمله انتحاری در ولایت فاریاب
    حمله انتحاری در ولایت فاریاب
  • زمستان در بامیان، اسکی، یخبندان بندامیر و ماهیگیری
    زمستان در بامیان، اسکی، یخبندان بندامیر و ماهیگیری
  • راهپیمایی شهروندان کابل در اعتراض به قرآن سوزی در پایگاه نظامی بگرام
    راهپیمایی شهروندان کابل در اعتراض به قرآن سوزی در پایگاه نظامی بگرام
  • اعتراض نماینده مردم قندهار در ولسی جرگه
    اعتراض نماینده مردم قندهار در ولسی جرگه
آرشيو

مروری بر مهمترین خبرها

2 ساعت پيش

قتل مرموز یک زن جوان در ولایت غزنی

3 ساعت پيش

تظاهرات مردم در بغلان به خشونت کشیده شد

3 ساعت پيش

توزیع جواز نامه های رانندگی به ده ها مولوی در نیمروز

4 ساعت پيش

امضای تفاهمنامه میان افغانستان و ایران در زمینه مبارزه با مواد مخدر

4 ساعت پيش

طرح استیضاح وزیر حج و اوقاف در دستور کار ولسی جرگه

4 ساعت پيش

تجاوز بالای یک طفل هفت ساله در نیمروز

4 ساعت پيش

خشم برلین از تصمیم پاریس در مورد افغانستان

14 ساعت پيش

انفجار مرگبار در جریان مراسم رژه نظامی در یمن

15 ساعت پيش

ادامه خشونت های گسترده در هرات

19 ساعت پيش

کمک به خانواده یک سرباز قطعه واکنش سریع پولیس کابل

21 ساعت پيش

"خواستگاری" برنده مقام نخست جشنواره فیلم های داستانی کابل

21 ساعت پيش

'ادبیات تند اوباما' در مورد ایجاد اصلاحات در نهادهای دولتی افغانستان

22 ساعت پيش

'تحقیر پاکستان' در شیکاگو؛ اوباما دیدار با زرداری را رد کرد

22 ساعت پيش

جرگه صلح جوانان به زودی برگزار می شود

يک روز پيش

کشته وزخمی شدن شماری پولیس ملی در ارزگان

يک روز پيش

تاکید سازمان ملل متحد و فرانسه بر حمایت دوام دار از افغانستان

يک روز پيش

تاکید کرزی و زرداری؛ تروریزم 'تهدید مشترک' برای افغانستان و پاکستان است

يک روز پيش

جولیا گیلارد: افغانستان را رها نخواهیم کرد

يک روز پيش

برگزاری امتحانات علمای زون شمال کشور

يک روز پيش

آغاز قیر ریزی دوازده کیلومتر سرک در مرکز بامیان

يک روز پيش

بازگشت تیم ملی موتای از مسابقات جام ریاست جمهوری در ایران

تبلیغات

آگهی

خبرگزاری بخدی

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به خبرگزاری بخدی می باشد. هرگونه استفاده غیرقانونی از مطالب سایت پیگرد قانونی خواهد داشت.
استفاده از مطالب ویب سایت فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.
طراحی و توسعه ویب سایت توسط TechSharks sabo terlik

google