مقام های امنیتی شمال کشور می گویند که عملیات نظامی جدیدی را برای سال 1391 راه اندازی می کنند.
زلمی ویسا قوماندان قول اردوی 209 شاهین در کنفرانس خبری گفت که این عملیات با نام "نوید" در ولایات شمال انجام وپلان آن توسط والی ولایت های بغلان و کندز منظور شده است.
مقام های امنیتی شمال کشور در حالی از بهبود امنیت در این مناطق سخن می گویند که برنامه انتقال مسوولیت های امنیتی در برخی از این ولایت ها انجام شده است
جنرال ویسا که در کمپ مارمل صحبت می کرد افزود که هدف از راه اندازی این عملیات(نوید) حفظ و نگهداری از دستاوردهای امنیتی سال جاری، توسعه امنیت به مناطق نا امن، و باز نگه داشتن خطوط مواصلاتی و بنادرشمالی کشور است.
او گفت که این عملیاتها به تناسب ضرورت در ولایات شمالی کشور راه اندازی خواهد شد.
به گفته قوماندان قول اردوی 209 شاهین، نیروهای امنیتی افغان این عملیات را انجام می دهند.
درهمین حال جنرال بابه جان، فرمانده زون 303 پامیر گفت که پولیس در 114 ولسوالی در شمال مشغول ایفای وظیفه است و تمامی شاهراههای مواصلاتی این مناطق کنترول می شوند.
به گفته بابه جان وضعیت امنیتی در سال آینده در مناطق شمال کشور بهبود خواهد یافت.
از سوی دیگر منشی عبدالمجید، والی ولایت بغلان می گوید که امنیت دو ولایت بغلان و کندوز رابطه مستقیم با یکدیگر دارد و هرگاه امنیت یکی از این دو ولایت، بهتر شود وضعیت دیگر مناطق نیز بهبود می یابد.
او گفت که از یک سال بدینسو امنیت در این دو ولایت بهتر شده است.
مقام های امنیتی شمال کشور در حالی از بهبود وضعیت امنیتی سخن می گویند که دور دوم انتقال قدرت در بعضی از ولایت شمال چون بدخشان ،بلخ و سرپل به پایان رسیده است.
محمد جاوید – مزار شریف
خبرگزای بخدی
ورود
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به خبرگزاری بخدی می باشد. هرگونه استفاده غیرقانونی از مطالب سایت پیگرد قانونی خواهد داشت.
استفاده از مطالب ویب سایت فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.
طراحی و توسعه ویب سایت توسط TechSharks